Informatie over Jordaan INFO
buurtJordaan INFO is een non-profit site voor de bewoners en bezoekers van de Amsterdamse Jordaan. Zo informeert de site over wat er zich in de buurt bevindt en wat er in het verleden allemaal heeft afgespeeld en wat er vandaag de dag te doen en te zien is. Bewoners kunnen zo wat meer te weten komen over hun buurt, welke winkels of restaurants er zich bevinden en de agenda houdt ze op de hoogte van de acticiteiten. Ze kunnen ook zelf een bijdrage leveren, zodat het een site wordt voor en van de buurt. Bezoekers leren via de site wat meer over de geschiedenis van de buurt, zodat dit hun bezoek extra interessant kan maken.

 
De organisate van Jordaan INFO

organisatorenJordaan INFO is opgezet door Gerrie Spits en Kars Buurlage. Allebei zijn ze geboren en getogen in de Jordaan en groot liefhebber van hun buurt.

 

Van beide woont de familie al generaties lang in de Jordaan. Deze band met de Jordaan heeft hen er toe gebracht iets voor de buurt te doen.

 

De kennis van de Jordaan van Kars Buurlage en de kennis van webdesign van Gerrie Spits vormt een unieke combinatie voor een website over de Jordaan.

 

De website is niet uit oogmerk van winst gemaakt, maar uit liefde voor hun buurt.

 
 
Adverteren op Jordaan INFO
advertentiesAlle winkels, cafés, restaurants etc. in de Jordaan worden gratis vermeld in de Jordaan INFO Gids met naam, beschrijving en adres. Is uw onderneming nog niet in de gids opgenomen, meld het ons dan via de e-mail.  Jordaan INFO biedt ondernemingen tevens de mogelijkheid te adverteren via een advertentiepagina. Op deze pagina is ruimte voor een volledige beschrijving van de zaak.
Lees meer...
 
 
Participatie buurtbewoners
dovedirk

Bewoners van de Jordaan kunnen zelf ook een bijdrage leveren aan 'hun' Jordaan INFO. Dus als u een leuke anekdote hebt, of wilt beschrijven hoe het leven vroeger was in de Jordaan,  kunt u dit plaatsen op het forum of naar ons versturen per e-mail.

 

Het e-mail adres is: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
 
De toekomst van Jordaan INFO
elandsgracht3

Een site als Jordaan INFO is natuurlijk nooit 'af'. Er valt dus nog veel meer te verwachten op deze site:

 

- Meer wetenswaardigheden over de buurt

- Meer tochten door de Jordaan

- Informatie over artiesten uit de Jordaan

- Een webcam in de Jordaan

- En nog veel meer...

 
 
Een site voor uw bedrijf of instelling?

telarana_siteWilt u voor uw eigen bedrijf ook zo'n professionele site, maar wilt u daar niet te veel voor betalen? Telaraña Web Design biedt ondernemers een site van hoogstaande kwaliteit voor een eerlijk budget.

 

Meer informatie hierover vindt u op:

www.telarana.nl